محمدصادق لواسانی
ملیت : ایرانی
-
قرن : 14
منبع : گنجینه دانشمندان (جلد چهارم)
حاج سید محمدصادق بن العالم الجلیل آیتاللَّه حاج سید ابوالقاسم بن العالم العلام حاج سید محمد لواسانى از علماء بزرگوار معاصر تهرانست.
وى در ماه صفر 1324 قمرى در نجف اشرف متولد شده و در ربیع الاول 1339 قمرى در خدمت مرحوم والدش به ایران و همدان آمده و در آنجا اقامت نموده وى با معیت مرحوم برادرش حجةالاسلام حاج سید احمد در ربیعالاول 1340 قمرى به اراك آمده و شروع به مقدمات نموده و در ماه رمضان 1341 قمرى مهاجرت به قم و پس از تكمیل مقدمات و مقدارى از سطوح در سال 1348 قمرى عزیمت به نجف نموده و سطوح را در خدمت مرحوم آیتاللَّه حاج میرزا ابوالحسن مشكینى خوانده و هم از محضر مرحوم آیتاللَّه آقا ضیاءالدین عراقى استفاده كرده و در اثر كسالت و عدم رضایت والدش مراجعت به قم نموده و تا سال 1352 قمرى از ابحاث مرحوم آیتاللَّه العظمى حایرى و آیتاللَّه حجت بهرهمند گردیده و در سال مذكوره با مرحوم برادرش به نجف مشرف و در 1353 قمرى به ایران بازگشت و به مشهد مقدس رفته و چند ماهى از محضر آیتاللَّه العظمى قمى و آیتاللَّه آشتیانى و آیتاللَّه آقازاده كفائى مستفیض ولى بواسطه حوادث ناگوار مسجد گوهرشاد و تعطیل حوزه مشهد به قم مراجعت و بدرس مرحوم آیتاللَّه حایرى و آیتاللَّه حجت حاضر شده و در سال 1356 قمرى به تهران آمده و حدود یكسال توقف تا حسبالامر آیات ثلاثه قم بحوزه برگشته و بتولیت و اداره مدارس فیضیه و دارالشفاء از طرف مراجع حوزه علمیه منصوب تا سال 1364 قمرى كه در اثر كسالت و امریه والدش به تهران منتقل و تاكنون در مسجد و مدرسه میرزا ابوالحسن معمار واقع در محله امامزاده یحیى علیهالسلام به اقامه جماعت و خدمات دینى اشتغال دارند.
برادران دانشمند و با تقوائى دارند كه اجمالا آنها را مینگارم:
1- مرحوم آیتاللَّه حاج سید احمد لواسانى كه قبلا یاد نمودم.
2- حجةالاسلام و المسلمین آقاى حاج سید على لواسانى كه از علماء اعلام و افاضل دانشمندان تهران و سالها مقیم نجف بوده و چندین سال است كه به ایران مراجعت و در تهران به وظائف دینى و روحى اشتغال دارد.
3- حجةالاسلام و المسلمین آقاى حاج سید زینالعابدین لواسانى كه وى نیز از علماء ابرار معاصر تهرانست و ایشان هم سالها در اعتاب عالیات تحصیل علم و كمال نموده و بعد به ایران مراجعت و در تهران بخدمات روحى خود مشغول و مانند برادرانش وارسته و بعلم و تقوا آراسته است.
تازه های مشاهیر
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}